Gönderenin Adı Soyadı: murat karabulut
E-Mail: karabulut@sakarya.edu.tr
Öneri:
Değerli site yöneticileri
Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuarı Türk Müziği Öğretim Üyesiyim sitenizde yayınladığınız sözleri, notaları ve hikayesi olan,
1-Penceresi Damaklı(Dursunbey)
2-Hatçem Çaylar Yaptın mı?(Dursunbey)
3-Eminemin Dört Yolları Dikine(Dursunbey)
4-Kiraz Aldım Çarşıdan (Diyarbakır Bismil)adlı türküleri zamanında derledim ve yayınladım. Ama ne yazık ki sitenizde bu türkülerle ilgili tek bir adıma rastlamadım. Uzun zaman düzeltilir diye bekledim, bir notda göndermedim. Etik olarak uygun bulmadığım bu yöntemi ve size bu türküleri gönderen arkadaşa hatırlatır, eksikliğin düzeltileceğini ümit ediyor ve adımının derleme, notalayan olarak kaydedilmesini bekliyorum saygılar.
Tarih: 7/2/2008
Saat: 6:30:31 PM
Gönderenin Adı Soyadı: Turan Gltekin
E-Mail: gultekint@itu.edu.tr
Öneri:
Değerli "Türkü Dostları" site yapımcısı,
Öncelikle, Halk Müziğimizin gelişmesi için gereken konulara ve özellikle nota arşivini paylaşıma açmanızdan dolayı teşekkür ederiz. Verdiğiniz destek ve ve emeğinize saygı duyarız.
Ancak, nota arşiv sayfanızdan daha iyi koşullarla faydalanabilmemiz için, nota sayfasından seçtiğimiz herhangi bir türkünün notasını yazıcılarımızdan
çıktısını alamamaktayız. Nota sayfasını resim olarak kopyalayıp yazıcıdan çıktısını alabilmemize olanak neden sağlanmamaktadır?
Bir başka sitede örneğin; http://www.turkuler.net/nota/turkuler.asp sitesinden kolayca nota çıktısını alabilme imkanı sunmaka olup, bu site gibi neden sizin sitenizden bu imkanı verilmediğini anlayamamaktayım.
Elbetteki bu konudaki emeğinize saygı duymaktayım. Fakat paylaşıma açılan her bilgi ve belgenin halk müziğimize daha faydalı olduğunu göz önünde bulundurarak bu imkanı sağlamanızı rica ederim.
İyi çalışmalar, saygılarımı sunarım.
Tarih: 7/2/2008
Saat: 5:19:08 PM