Yeni Sitemiz Hakkında.

Re: Yeni Sitemiz Hakkında.

İleti evRen 15 Nis 2008, 15:31

Can biladerim, renktir fondur onnar çok basit şeyler. İki temaya bakar. Diğer dediğinde had safhada aklısın ama..
Kullanıcı avatarı
evRen
Site Yöneticisi

İleti ozy 19 Nis 2008, 13:57

Degerli Turku Dostlari ben eski siteden yasaklanmis biriyim nasil daha buyuk kitlelere ulasirsiniz cok basit sadece ve sadece DEMOKRAT olursak Ozellikle sana bu sozum sevgili ALPARSLAN beni sevmiyor olabilirsin ama benim dusuncelerimi soylemem icin bana destek olmalisin ki bende SANA AIT oldugunu sandigin bu guzel siteye paylasimlarda bulunabileyim aksi halde kendiniz calip kendiniz oynamaktan oteye gidemezsiniz beni dinledigin icin tesekkur ederim sevgili ALPARSLAN.

Not: Sevgili Can dost BIOLOG senin yazilarini okuyor olmak buyuk ZEVK kendine iyi bak
ozy

İleti Kültürkü 28 Nis 2008, 23:57

Hani ne oldu..? ozy..?
Sende sadece 1 mesaj yazıp sıvışan üyelerdenmisin yoksa..!
Hani paylaşımlarda bulunacaktın, 10 gündür bekliyoruz, senin deyiminle kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz..!
Birşeyi anlamıyorum..? Mangalda kül bırakmayan bazı üyeler çıkıyor, ortalığı karıştırıyor, sonra kayboluyor.
Hadi özy..! Bekliyoruz paylaşımlarını, bak ne kadar demokratik bir forumdasın, görüyormusun.
ResimResim
Canlar Kemale Ersin, Ersin Mevlâna Gibi.
Türküler kimsenin değildir. Ama; herkesindir. Öyle ise; herkes bildiğini okuyacaktır.
Kullanıcı avatarı
Kültürkü

İleti ozy 29 Nis 2008, 18:05

Merhaba Sevgili Kulturku ben sivisan bir uyeniz degilim Alparslan kardesimiz burayi kendi sitesi benide misafir gordugu icin her an kapi disarin edilebilecegim icin yanit beklemistim o kadar yoksa 10 gundur bir sey yazmayisimin baska sebebi yok bak kovdugu halde yine geldim araniza kabul edilip edilmemek gibi bir dusuncem kesinlikle yok ama sunu bilesinki Kulturku dostum harika bir sitedeyim bunu biliyorum ama burasi ne Evrenin ne Alparslanin ne senin nede Benim sitem burasi BIZIM diyebilmeliyiz yaniliyor isem lutfen soyle bu arada minicik bir tavsiyede bulunmak istiyorum oda sanirim yonetici Dostumuz Evren'e olacak bir takim teknik nedenlerden oturu siteyi degistirmek zorunlulugu doguyordur mutlaka ama mumkun oldugunca eskiye sadik kalinarak yapilanabiliniyor ise eski uyeler de (belki sacma gibi duracak sozlerim su an ama) yine burda olacaklardir diye dusunuyorum yani uzun lafin kisasi; uzun lafin kisasi olurmu olur mesela Lastik gibi cektikce uzar, neyse bence ikide bir forumu ve siteyi degistirmmemek benim asil soylemek istedigim sey buydu.

Not: Kulturku dostum bana yanit verdigin icin ayrica tesekkur eder hoscakal ve OZGUR kal diyorum.( Son bir soz sevgili Alparslan Kardesim beni kovsan bile bacadan girerim onemli degil cunku HARIKA bir site burasi buna EMINIM)
ozy

İleti by sert 29 Nis 2008, 19:02

Gözüm; neden durmadan kovulmaktan bahsedersin anlamadım. Herkes özgür olmak ister ama her yerin her şeyin bir kuralı olduğu gibi bu forumunda kuralları var.onlara uyulduğu sürece kimse kimseye bir şey yapmaz. unutmaki insanlar akılları kadar özgür olabilirler(lütfen üzerine alma bu bir genellemedir (ben dahil)).
bir konuda haklısın burası harika bir site ve kalanlarında harika bir dostluğu var.
İnsanlar "varolduğu" sürece yaşarlar.
sende kendini yeniden tanıtarak aramıza tekrar katılabilirsin.... ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
by sert

İleti Kültürkü 29 Nis 2008, 22:56

Sevgili ozy; benim başlığıma yazdığın için cevap vermek zorunda kaldım.
Özellikle bu tür sitelerde bu bir gelenektir, başlık sahibinden yetki alınır. Seni anladım, problem yok. Şİmdi senden sitemize katkılarını ve paylaşımlarını bekliyoruz.
Bu arada; nerde bu Serkan yav..! Hayr olsun inşallah.
ResimResim
Türküler kimsenin değildir. Ama; herkesindir. Öyle ise; herkes bildiğini okuyacaktır.
Kullanıcı avatarı
Kültürkü

İleti evRen 30 Nis 2008, 11:52

Site (forum), artık platform değişikliğine gitmeyecektir.
Bu konuda şimdilik son karar bu.

Arşive yük, SMF kodlarda uyumsuzluk, SEO dezavantajları gibi olumsuzluklar bizi buna yöneltti.
Kullanıcı avatarı
evRen
Site Yöneticisi

İleti Alparslan 04 May 2008, 22:28

@ozy
kimseyle şahsi derdim yok
huzuru bozan herkesin karşısındayım.
Saygı çerçevesi içinde ve forum kuralları dahilinde kimseyle husumetim olması söz konusu olmaz.
Tekrar hoşgeldin...

@Kültürkü
ve sevgili dostlar ;
Uzun zamandır yazamayışımın sebebi kendi firmamı kurmuş olmam nedeniyle,
kurulum aşaması işlerin düzene girmesi uzun bir süreç gerektiriyor.
Aslında mümkün olduğunca uğrayıp sadece yazılanları okumakla yetinmek zorunda kalıyordum.
İnşallah en kısa zamanda daha aktif olarak burada bulunacağım.
Birazcık daha zaman lütfen....!
Sevgiler.
Kullanıcı avatarı
Alparslan

İleti Kültürkü 04 May 2008, 23:48

Vay Serkan'ım kendi firmanı kurdun demek. Yakışır kardeşime, hayırlı uğurlu olsun, Allah'ım gönlüne göre versin, hayırlı ve bol kazançlar, başarılar, tebrikler....
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Kültürkü

İleti biyolog 05 May 2008, 09:45

Efenim hayırlı, uğurlu olsun... ;)
TÜRKÜLERLE KALIN...
ResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
biyolog

ÖncekiSonraki

Öneriler ve Şikayet

Kimler çevrimiçi