Hoşgeldin Mesajları

Re: Hoşgeldin Mesajları

İleti ONU® 26 Mar 2008, 19:20

Herkese benden de merhabalar,

Adım Onur, 1985 İstanbul doğumlu olmakla beraber annem ve babam Tokat-Reşadiye'den gelme.İstanbul doğumlu olmama rağmen özellikle küçüklük yıllarımda uzun bir zaman Reşadiye'de yaşadım ve o kültürle yetiştim.Bununla son derece gurur duyuyorum.İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Temel Bilimler bölümünün mezuniyet için aylarını sayan bir son sınıf öğrencisiyim.Reşadiye türküleri ve halk kültürü hakkında bir bitirme çalışması hazırlamaktayım.Yaklaşık 17 yıl ritm sazlarla, 10 yıldır bağlama ile uğraşmaktayım.Haftasonları düğün salonunda bağlama çalıp harçlığımı çıkarmakla beraber İTÜ TMDK halk müziği topluluğu ve TRT İstanbul Radyosu Gençlik Korosu'nda görev yapmaktayım.Bunun dışında yaklaşık 1 ay önce arkadaşlarla kurduğum bir müzik grubunda çalışmalara devam etmekteyim.

Bu kadar yeter sanırım.
Kullanıcı avatarı
ONU®

İleti by sert 26 Mar 2008, 19:28

merhabalar.......

ben sert.....by sert..... :D

heralde yeterli............ :lol:
Resim
Kullanıcı avatarı
by sert

İleti Oyun Bitti 27 Mar 2008, 10:50

Eskiler ve yeni katılanlar herkes hoş geldi.
İyi eglenceler.
Bahtsız Bedevi
Resim
Kullanıcı avatarı
Oyun Bitti

İleti kartalizma 30 Mar 2008, 02:55

merhaba arkdaşlar bende eski üyelerdenim. adım ersel izmirde oturuyorum öğrenciyim sizlerle olmak güzel...
ölümle yaşamı ayrıran çizgi siyahla beyaz ı ayıramazki. her yölün sonunda ölüm olsada sevenleri kimse ayıramaz ki...
kartalizma

İleti Ah Ulan Baba Ah 30 Mar 2008, 15:03

ben baba35, bildiğiniz eski baba.
baba kökü ereğli/konya, ana kökü urumeli, balıkesir doğumlu, 60 yaşında, 54 yıldır izmirden çıkmayan
emekli fakat ilkokuldan beri çalışan kısacası çalışkan emekliyim.
öğretmen değilim ama en sevdiğim ve saydığım meslek öğretmenliktir.türkülerimizi çok seviyorum.
saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Ah Ulan Baba Ah

İleti İbrahim AYDIN 31 Mar 2008, 19:01

Selamlar,

Ben İbrahim AYDIN. 1965 Söğüt doğumluyum. Bağlama çalar, türkü çığırırım. Amatör ruhunu hiç kaybetmemiş, içi dışı bir insan canlısı türkü dostunuzum. Evliyim. Dünya iyisi bi eşim, şu anda asker olan "Özgür" adında bi çilli kekliğim var. İki adet can dostum bağlamalarım, benim ailemden sonra en yakın sırdaşlarım... Eski dostlara merhaba, aramıza yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum...

Görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın...
http://home.arcor.de/asikveysel/foto.htmBEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN...
Kullanıcı avatarı
İbrahim AYDIN

İleti by sert 31 Mar 2008, 19:52

hoşgeldin İbrahim Abey tekrardan......... ;)
yeğenimizi Allah kavuştursun tüm askerlerimizle birlikte... ;)
haa en yakın sırdaşım sazlarım demişkene benim saz hevesim daha bir ay olmuştuki bitti... :cry:
hiç elime alasım gelmiyor...ne yapsam acaba.... :roll:
Resim
Kullanıcı avatarı
by sert

İleti Salimcan 07 Nis 2008, 18:40

Adım Salimcan İstanbulda da dogdum ve dogum tarihim 1993 uzun sap bağlama çalıyorum.Daha dogrusu bağlamaya bu sene başladım bu siteyede türkü notalarını ogrenmek ve sizlerden bilgiler almak için bu siteye giriyorum ve sizin gibi abilerim oldugu ıcın gurur duyuyorum...
Salimcan

İleti tezeneperde 11 Nis 2008, 18:44

selamlar türkü dostları,

ben eski bildiğiniz tezeneperde,
adım mustafa 1982 kütahya simav doğumluyum,marmara üniversitesi mezunuyum ve konyada ingilizce öğretmeni olarak çalışıyorum.
yaklaşık 11 yıldır saz çalmaya çalışıyorum.daha önceden birkaç amatör kaydım vardı sitede kısmetse yakın zamanda tekrar eklerim.saygılar sevgiler.
Resim
TEZENE TUTAN ELLER DERT GÖRMESİN
Kullanıcı avatarı
tezeneperde

İleti osmanlı.61 19 Nis 2008, 19:57

merhaba arkadaşlar.. bende türkü sevdalısıyım.. aranıza yeni katıldım adım osman.. trabzondan yazıyorum.. inşallah güzel paylaşımlarla iyi vakit geçiririz..
osmanlı.61

ÖncekiSonraki

Tanışma

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir